ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Κωνσταντέλια το πρώτο φιλικό

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Κωνσταντέλια το πρώτο φιλικό
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς εναντίον της Ελσίνκι EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δεν θα αγωνιστεί αύριο κατά της ΑΕΚ Λάρνακας στον πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του… σήκωσαν μανίκια με δυο προπονήσεις να συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ αύριο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που έκανε το απόγευμα ατομικό στο γήπεδο να είναι η μοναδική απώλεια που έχει ο 55χρονος προπονητής.

"Η πρώτη διπλή προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους διεξήχθη την Τρίτη (02.07) στο Χορστ.

Η μέρα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδι με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Το απογευματινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο αυριανό φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (19:00 ώρα Ελλάδας στο Σβόλγκεν).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε στους παίκτες του αυτά που θέλει να βγάλουν στο χορτάρι κόντρα στην κυπριακή ομάδα, ενώ έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις, πριν το φινάλε που περιελάμβανε δίτερμα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο μόνος παίκτης που δεν υπολογίζεται για την πρώτη φιλική αναμέτρηση. O ποδοσφαιριστής δούλεψε το πρωί στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα βγήκε στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ