ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Σορετίρε ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου με ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Σορετίρε ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου με ΟΦΗ
Ο Σόλα Σορετίρε INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ, με τον Σόλα Σορετίρε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του το παιχνίδι με την Πλζεν και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για την ένατη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι ασπρόμαυροι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με τον Σόλα Σορετίρε να κάνει ατομικό πρόγραμμα σε υψηλή ένταση, ενώ και ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε μόνος του. Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε κυρίως στην τακτική, ενώ στο τέλος διεξήθχη οικογενειακό δίτερμα.

"Το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την αντίδραση και το μέταλλο που έβγαλε στο γήπεδο και στρέφει την προσοχή του στην δύσκολη συνέχεια. Επόμενη αποστολή της ομάδας το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ την Κυριακή (27.10, 21:00).

Οι παίκτες που θα βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στην τακτική προσέγγιση της μάχης με τους Κρητικούς μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Σόλα Σορετίρε έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής δούλεψε κι αυτός μόνος του.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (26.10) θα προπονηθεί στις 17:00", αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ