ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας, πετάει άμεσα για Γερμανία

Ο Στέφανος Τζίμας
Ο Στέφανος Τζίμας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το "ΟΚ" για την παραχώρηση του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη με τη μορφή δανεισμού, με τον νεαρό επιθετικό να πετάει άμεσα για τη Γερμανία.

Ο Στέφανος Τζίμας είναι έτοιμος στα 18 του χρόνια να ζήσει το όνειρο της παρουσίας σε μία προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα, την Γερμανία!

Μετά από έντονο πρέσινγκ που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ ήρθε τελικά σε συμφωνία με την Νυρεμβέργη για το δανεισμό του και ο ικανότατος στράικερ πετάει άμεσα στην Γερμανία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Νυρεμβέργη, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση του deal διαδραμάτισε ο άλλοτε μπόμπερ των γερμανικών και ευρωπαϊκών γηπέδων και νυν προπονητής της Νυρεμβέργης, Μίροσλαβ Κλόζε, που είχε έρθει από νωρίς σε επαφή με το περιβάλλον του παίκτη για να τους δείξει πόσο πολύ τον υπολογίζει, με τον Τζίμα να δελεάζεται και να εκτιμάει πως ο ένας χρόνος στο εξωτερικό θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας του.

Μάλιστα, στη συμφωνία του Δικεφάλου με τη γερμανική ομάδα υπάρχει και οψιόν αγοράς, ύψους 18+2 εκατ. ευρώ για το 85% των δικαιωμάτων του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ