ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολα να προλάβει ο Μπράντον Τόμας το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολα να προλάβει ο Μπράντον Τόμας το ντέρμπι με την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο Μπράντον Τόμας παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι της Κυριακής (20/10) με την ΑΕΚ, καθώς οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική επιμένουν και τον κρατούν εκτός των κανονικών προπονήσεων.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (20/10) στην OPAP Arena θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τη Δευτέρα (14/10) και θα φτάσει στο αποκορύφωμά της με την επιστροφή των διεθνών.

Το βάρος στις προπονήσεις που έγιναν την περασμένη εβδομάδα δόθηκαν στη διαχείριση των ποδοσφαιριστών με το ενδιαφέρον να στρέφεται κυρίως σε αυτούς που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι σχεδόν όλοι θα είναι διαθέσιμοι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ακόμα κι οι δυο διεθνείς Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ντόμινικ Κοτάρσκι που δεν συμμετείχαν τελικά στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων.

Αυτός που παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος και σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής είναι ο Μπράντον Τόμας.

Ο Ισπανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο οι ενοχλήσεις στην ποδοκνημική επιμένουν και δεν του επιτρέπουν τουλάχιστον για την ώρα να μπει στο επόμενο στάδιο επανένταξης και σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Το ζήτημα για τον Μπράντον είναι ότι έχει συμπληρώσει ήδη ενάμιση μήνα εκτός προπονήσεων και τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα τουλάχιστον για το ντέρμπι της Κυριακής.

Η απουσία του προφανώς και προβληματίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κι αυτό διότι ο 29χρονος επιθετικός τού δίνει πράγματα που οι υπόλοιποι φορ, ακόμη δεν του δίνουν, κυρίως με την πίεση που ασκεί στους αντιπάλους του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ