ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δύσκολο του Βιετέσκα, με τρεις - και τον Θυμιάνη- στόπερ στο Europa League

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει έναν ακόμη παίκτη για το κέντρο της άμυνας του, ωστόσο η αναζήτηση του μοιάζει πλέον να μην συνδέεται με τη λίστα στην UEFA.

Η περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα, του δεξιοπόδαρου στόπερ της Κάλιαρι επανήλθε στο προσκήνιο μετά το ναυάγιο στην υπόθεση του Παντελή Χατζηδιάκου. Το γεγονός όμως ότι η ομάδα της Σαρδηνίας θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για το δανεισμό του Πολωνού στον ΠΑΟΚ , τον ορισμό υποχρεωτικής ρήτρας για την αγορά των δικαιωμάτωνύ το ερχόμενο καλοκαίρι, δυσκολεύει την ολοκλήρωση της απόκτησης του.

Έτσι και αλλιώς, όπως όλα δείχνουν η απόκτηση ενός ακόμη και κεντρικού αμυντικού δεν συνδέεται και τόσο άμεσα με τη σημερινή λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση στην UEFA της λίστας με τους ποδοσφαιριστές για τα οκτώ παιχνίδι του Europa League.

Ο Ματέους Βιετέσκα
Ο Ματέους Βιετέσκα PRINT SCREEN

Στην Τούμπα μοιάζουν να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η ομάδα θα δώσει τα παιχνίδια της κύριας φάσης του Europa με τους τρεις στόπερ (Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Κόλι) και τον Θυμιάνη να υπολογίζεται ως τέταρτος αν υπάρξει ανάγκη.

Δεν παραγνωρίζουν ωστόσο ότι η ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού είναι μεγάλη και η αναζήτηση τους θα συνεχιστεί μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, οπότε και κλείνει το παράθυρο για τις καλοκαιρινές μεταγραφές στην Ελλάδα.

Βέβαια το θέμα που τίθεται πλέον είναι πως ξέφυγε τόσο πολύ ο προγραμματισμός την ώρα που ήταν σχεδόν δεδομένο, αν όχι από την αρχή από την αρχή του καλοκαιριού, εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι θα προκύψουν οι αποχωρήσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, του Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και του Ιβάν Νάσμπεργκ όσο και αν ο Νορβηγός υπολογιζόταν απλά ως μια συμπληρωματική λύση.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ