ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Έκλεισε το deal με την Αλ Καλούντ για τον Τροστ-Εκόνγκ", γράφει η "Athletic"

CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 /  /  -    (  / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ μετράει αντίστροφα για να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία, με την "Athletic" να αποκαλύπτει πως επήλθε συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Αλ Καλούντ για τον Νιγηριανό στόπερ.

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ να δοκιμάζει την τύχη του στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όμως η νέα θα τον βρει εκτός Ευρώπης, με το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι να βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία.

Και αυτό γιατί δέχτηκε έντονο πρέσινγκ από την Αλ Καλούντ εδώ και αρκετό διάστημα και φαίνεται πως αυτό απέδωσε, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδες θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νεά ομάδα του.

Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή η "Athletic", βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ των δύο συλλόγων, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του το ποσό του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, με τον 30χρονο διεθνή Νιγηριανό αμυντικό να αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με οψιόν επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ