ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός λόγω κάκωσης ο Τόμας με Παναιτωλικό, έξω και ο Κουλιεράκης

Ο Μπράντον Τόμας
Ο Μπράντον Τόμας EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράντον Τόμας υπέστη κάκωση και θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα κι έτσι έμεινε εκτός αποστολής με Παναιτωλικό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Από αυτή θα απουσιάσει ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος υπέστη κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική, στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Σάμροκ και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται σε μία εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ. Αυτό σημαίνει, ότι το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ήταν αυτό της Πέμπτης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιρλανδίας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ