ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εκτός οι Μπάμπα, Εκόνγκ για Λεωφόρο, μέσα ο Τσιγγάρας

Ο Ράχμαν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό | 21 Φεβρουαρίου 2024
Ο Ράχμαν Μπάμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό | 21 Φεβρουαρίου 2024 ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ | INTIME SPORTS

Όπως αναμενόταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής (31/3) με τον Παναθηναϊκό τον Μπάμπα ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Εκόνγκ. Αντίθετα μέσα είναι όλοι οι διεθνείς που είχε ο δικέφαλος το προηγούμενο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (31/3) για τη 2η αγωνιστική των playouts και όπως αναμενόταν με βάση και το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών στον δικέφαλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεση του Μπάμπα ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Εκόνγκ. Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σάστρε και Μιχαηλίδης.

Αντίθετα μέσα είναι όλοι οι διεθνείς που είχε ο δικέφαλος το προηγούμενο διάστημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναικό στη Λεωφόρο, για την 2η αγωνιστική των Play Os της Stoiximan Super League 2023-24 με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς,

Ο Δικέφαλος ολοκληρώσε την προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση. Η προπόνηση του Σαββάτου (30.03) ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, δίτερμα και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο και δε θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής κι ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε με θεραπεία.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Όζντοεφ, Μεϊτε, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας, Σάμάτα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ