ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ελεύθερος μέχρι τις 15 Ιουλίου ο Μπρεθγουέιτ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Denmark's Martin Braithwaite lines up ahead of the UEFA Nations League soccer match between Croatia and Denmark at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Denmark's Martin Braithwaite lines up ahead of the UEFA Nations League soccer match between Croatia and Denmark at the Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Darko Bandic) @2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter όπου ανέφερε όσα ισχύουν με τις ρήτρες στο συμβόλαιο του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ με την Εσπανιόλ.

Αμέσως μετά την νίκη επί της Οβιέδο που σήμανε την άνοδο της Εσπανιόλ στην La Liga, ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ δήλωσε ότι είναι πλέον ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του εκπνέει το 2025 και χαρακτήρισε ως προσβλητική την πρόταση που του έκανε για ανανέωση του συμβολαίου του η ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με ανάρτησή του επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Δανού επιθετικού, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος από την Εσπανιόλ μέχρι τις 15 Ιουλίου. Αν μέχρι τότε δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τότε επανέρχεται σε ισχύ μια ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρά την αναφορά για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από Ευρώπη και Σαουδική Αραβία στην Τούμπα επικρατεί αισιοδοξία ότι τελικά ο Μάρτιν Μπρεθγουέιτ θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ