ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον από Εμιράτα για Εκόνγκ, κοιτάζει Ντσκούσιτς

Ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας, Βάνια Ντρκούσιτς
Ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας, Βάνια Ντρκούσιτς © 2024 ANDREEA ALEXANDRU / AP IMAGES

Στο προσκήνιο η περίπτωση του Νιγηριανού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, με τους Άραβες να είναι διατεθιμένοι να δώσουν στον Δικέφαλο ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσουν. Στο προσκήνιο η περίπτωση του Βάνια Ντρκούσιτς.

Ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ ήταν βασικός στα δυο πρώτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, αφήνοντας πλέον για τα καλά πίσω του τον τραυματισμό που υπέστη στο τελευταίο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Νιγηριανός, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα του, έχοντας αναδειχθεί MVP του Κόπα Άφρικα, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία προσφέρει στον ΠΑΟΚ ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Δικέφαλος, που απέκτησε με το ίδιο ποσό τα δικαιώματα του Εκόνγκ από τη Γουότφορντ το περασμένο καλοκαίρι, δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία πρόταση, αν πρώτα δεν φέρει τον αντικαταστάτη του. Κάτι που σημαίνει ότι μια ενδεχόμενη απόφαση για την παραχώρηση του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι εν μέσω των ευρωπαϊκών προκριματικών που δίνουν οι πρωταθλητές.

Ωστόσο, στην Τούμπα έχουν ήδη λίστα με στόπερ, σε περίπτωση που χρειαστεί να αναζητήσουν αντικαταστάτες, με τον διεθνή Σλοβένο της Σότσι, Βάνια Ντρκούσιτς -για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σεβίλλη- να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα σε αυτή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ