ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Σάστρε ενόψει Παναθηναϊκού, συνεχίζει θεραπεία ο Τόμας

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/9, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24), με τον Μπράντον Τόμας από την άλλη πλευρά, να συνεχίζει την θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή (15/9, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει την προετοιμασία του, με τον Τζόαν Σάστρε να επιστρέφει στο πρόγραμμα. Μοναδικός απών ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση συνεχίζεται, μαζί με την προετοιμασία της ομάδας για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Την Τρίτη (10.09) το βάρος έπεσε στο τακτικό κομμάτι, με τις περισσότερες ασκήσεις να αφορούν την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, με τον Μπράντον Τόμας να είναι ο μοναδικός παίκτης που έμεινε εκτός. Ο Ισπανός συνεχίζει θεραπεία, προκείμενο να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Την Τετάρτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ