ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Τσιφτσής

Ο Αντώνης Τσιφτσής
Ο Αντώνης Τσιφτσής PAOK FC

Την επομένη της ήττας από τον ΟΦΗ, που τον έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Αιγάλεω, για το κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Τσιφτσής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση αφού την Τετάρτη τους περιμένει το πρώτο τους παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Η προετοιμασία τους ξεκίνησε χωρίς όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ που έκαναν αποθεραπεία αλλά με τον Αντώνη Τσιφτσή που μετά από αρκετό καιρό προπονήθηκε κανονικά.

"Ο ΠΑΟΚ έχασε ένα δικό του παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας. Το ζητούμενο πλέον από την ομάδα είναι να βγάλει άμεσα αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Επόμενη αναμέτρηση αυτή της Τετάρτης (30.10) κόντρα στο Αιγάλεω για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την διήμερη προετοιμασία του το απόγευμα της Δευτέρας (28.10) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΟΦΗ έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν στο γήπεδο με το τεχνικό επιτελείο πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Αντώνης Τσιφτσής επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα με την ομάδα.

Την Τρίτη (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30, ενώ το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ