ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή διεθνών και ο Λουτσέσκου ανεβάζει στροφές για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επιστροφή διεθνών και ο Λουτσέσκου ανεβάζει στροφές για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου INTIME

Με τον Ράχμαν Μπάμπα να υποβάλλεται σε εξετάσεις με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με τα ασπρόμαυρα θα σηματοδοτηθεί το ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Άρη στην Τούμπα (17/9, 20:30).

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Είναι λογικό ότι τις επόμενες ημέρες οι προπονήσεις του Δικεφάλου θα είναι αγωνιστικές, με το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα (17/9, 20:30, Novasports Prime) να ανοίγει τις υποχρεώσεις του Δικεφάλου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον θα στραφεί στη κατάσταση των διεθνών, με τον Ράχμαν Μπάμπα να έχει μια ενόχληση στο δικέφαλο που δεν του επέτρεψε να συμμετέχει στο φιλικό της Γκάνας με τη Λιβερία.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης με τις εκτιμήσεις πάντως να είναι καθησυχαστικές.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή των διεθνών θα σημάνει και τις πρώτες προπονήσεις με τα ασπρόμαυρα του Κίριλ Ντεσπόντοφ που λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Βουλγαρίας, δεν πρόλαβε να προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.

Αντίθετα το διάστημα της διακοπής και η πρόωρη επιστροφή του Αλί Σαμάτα έδωσε την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλέψει με τον Τανζανό επιθετικό και να προσπαθήσει να τον βάλει στη φιλοσοφία της ομάδας του.

Το ίδιο συνέβη με τον Σουαλιό Μεϊτέ, που στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου και δούλεψε και αυτός με τον Ρουμάνο τεχνικό για την καλύτερη ενσωμάτωση του στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Στο μέτωπο των τραυματιών ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω της θλάσης που έχει υποστεί, ενώ δικό του πρόγραμμα ακολουθεί μέχρι τώρα και ο Μάρκος Αντόνιο με ντεμπούτο του Βραζιλιάνου να εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ