ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι διεθνείς, στροφή στο ντέρμπι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Οι διεθνείς επέστρεψαν, οι μεταγραφές τελείωσαν και πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στρέφεται αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που από σήμερα είχε στην προπόνηση και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, να ρίχνει το βάρος στην τακτική του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι ο Μπράντον Τόμας δεν προλαβαίνει την κυριακάτικη αναμέτρηση. Από τους διεθνείς ο μόνος που δεν μπήκε στην κανονική προπόνηση ήταν ο Μαντί Καμαρά που είχε το μεγαλύτερο ταξίδι και έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.

“Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση φτάνει στο τέλος της, η προετοιμασία κορυφώνεται, το ντέρμπι πλησιάζει.

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Την Πέμπτη (12.09) η μέρα αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μαντί Καμαρά έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδας της χώρας του.

Την Παρασκευή (13.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ