ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΠΑΟΚ για Βασίλη Καρρά: "Αποχαιρετούμε έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή και γνήσιο ΠΑΟΚτση"

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Καρράς γιόρτασε τα 40 χρόνια του στο λαϊκό τραγούδι. Μία πραγματική γιορτή με καλεσμένους τους: Χρήστο Δάντη, Γίαννη Ζουγανέλη, Κωνσταντίνα, Νίκο Μακρόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μάκη Σεβίλογλου και Μπάμπη Στόκα.  Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)
Ο Βασίλης Καρράς EUROKINISSI

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος ήταν φίλος του Δικεφάλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς δεν είναι πια μαζί μας, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος ήταν φίλαθλος του Δικεφάλου.

"Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ, με θλίψη, αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά, έναν μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή αλλά και γνήσιο ΠΑΟΚτση. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…", αναφέρει το μήνυμα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε κι αυτή τον Βασίλη Καρρά με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας συλλυπητήρια στους οικείους του.

"Ένας σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας αυθεντικός ΠΑΟΚτσής. Καλό ταξίδι Βασίλη Καρρά. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του", έγραψε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ