ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ανάγκη για δύο κεντρικούς αμυντικούς και ο αναβαθμισμένος Μιχαηλίδης

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζοντας την εξέλιξη της υπόθεσης Κουλιεράκη έχει βγει στην αγορά για να βρει κεντρικό αμυντικό. Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο της ενίσχυσης των μετόπισθεν και τι ισχύει με το ρόλο του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης παραχωρήθηκε στην Βόλφσμπουργκ (σ.σ. θα ενσωματωθεί τέλος Αυγούστου) με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του. Είναι εύκολα κατανοητό πως βάσει των τελευταίων εξελίξεων οι ασπρόμαυροι απαιτείται να κινηθούν στην αγορά για την απόκτηση ενός σίγουρα ή και δύο κεντρικών αμυντικών.

Έπειτα από τις αποχωρήσεις των Κουλιεράκη και Εκονγκ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μείνει με τους: Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ και Θυμιάνη για το κέντρο της άμυνας.

Τα χαρακτηριστικά των στόχων και ο Μιχαηλίδης

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δύο κεντρικούς αμυντικούς έναν δεξιοπόδαρο και έναν αριστεροπόδαρο. Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή τουλάχιστον είναι να αποκτηθεί ένας δεξιοπόδαρος, δεδομένου ότι στο ρόστερ υπάρχουν ήδη δύο αριστεροπόδαροι, ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ειδικά ο Μιχαηλίδης αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, καθώς μιλάμε για τον ποδοσφαιριστή που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα ως αρχηγός της Κ19, στηρίχθηκε από τον προπονητή, αλλά έμεινε πίσω εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, το 2022.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήρθε η ώρα που ο Μιχαηλίδης πρέπει να βγει μπροστά για να δείξει στον Λουτσέσκου ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του, όχι για να είναι απλά ένα κομμάτι στο παζλ της άμυνας, αλλά περισσότερο για να ηγηθεί. Άλλωστε, ο 24χρονος άσος γνωρίζει εξαιρετικά καλά το κλαμπ και τις απαιτήσεις του, είναι παιδί του συλλόγου και στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι μπορεί να βγει μπροστά σε έναν αναβαθμισμένο ρόλο.

Γενικά στον ΠΑΟΚ ψάχνουν ένα σημείο αναφοράς στο κέντρο της άμυνας, είτε με μία μεταγραφή ενός έτοιμου παίκτη υψηλού επιπέδου, είτε εκ των έσω με τον Μιχαηλίδη λόγω των καταβολών του στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα αναμένεται να τρέξουν τις επόμενες μέρες, οπότε το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο έως ο ΠΑΟΚ να φέρει στην Ελλάδα τον παίκτη ή τους παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ