ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στη Γαλατασαράι

SUPERLEAGUE 2024-2025 /   -  (  / EUROKINISSI)
Ο Φέντορ Τσάλοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι στο RAMS Park (25/09, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Γαλατασαράι για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League στην Κωνσταντινούπολη (25/09, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24). Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παρατάσσει τον Δικέφαλο με τον Κόλι στο πλάι του Κεντζιόρα και τον Καμαρά στον άξονα δίπλα στον Οζντόεφ. Στην κορυφή της επίθεσης τελικά επελέγη ο Τσάλοφ αντί του Τισουντάλι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κόλι, Μπάμπα, Γιόνι, Οζντόεφ, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιρς, Τσάλοφ.

Αναπληρωματικοί: Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Μιχαηλίδης, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Σάστρε, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ.

Η ενδεκάδα της Γαλατασαράι: Γκιουβέντς, Αϊχάν, Σάντσες, Μπαρντάκσι, Γιάκομπς, Σάρα, Τορέιρα, Γιλμάζ, Ακγκούν, Μέρτενς, Οσιμέν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ