ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Βόλο
PRINT SCREEN

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε σύγκριση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Λουτσέσκου έκανε έξι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Πέρασαν βασικοί οι Σάστρε, Κόλι, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τισουντάλι και έμειναν εκτός οι Οτο, Μιχαηλίδης, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ και φυσικά ο Ζίβκοβιτς, που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, λόγω ενοχλήσεων.

Για τον Κόλι θα είναι η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος στόπερ ήταν στην αποστολή της περασμένης εβδομάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Στον πάγκο βρίσκεται ο Μπακαγιόκο, ο οποίος επίσης ψάχνει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κόλι, Μπάμπα, Καμαρά, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Τισουντάλι.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Μπαλωμένος, Ότο, Μιχαηλίδης, Μπακαγιόκο, Οζντόεφ, Βιεϊρίνια, Κωνσταντέλιας, Σορετίρε, Τσάλοφ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ