ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η περίπτωση Μπεργκ και ο Φακούντο

ΠΑΟΚ: Η περίπτωση Μπεργκ και ο Φακούντο

Στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να δουν τη μετά - Πρίγιοβιτς εποχή που δεν μπορεί να είναι εύκολη. Ο Μπεργκ, ο Φακούντο Φερέιρα και οι… άλλοι. Το Sport24.gr γράφει για την επόμενη μέρα στον Δικέφαλο.

Τι θα πρέπει να ψάξουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εφόσον η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη την Τρίτη (8/1) δεν έχει τα αποτελέσματα που προσδοκούν οι φίλοι του Δικεφάλου; Έναν επιθετικό που θα μπορεί άμεσα να δώσει λύση στο σκοράρισμα. Αν όχι στο βαθμό με τον οποίο φόρτωνε μέχρι τώρα τις αντίπαλες εστίες ο Πρίγοβιτς, τόσο όσο χρειάζεται ο Δικέφαλος για να διατηρήσει τη διαφορά των οκτώ βαθμών από το δεύτερο Ολυμπιακό και να παραμείνει μέχρι τέλους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ονοματολογία ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή που στον ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ που καλύπτει τη ρήτρα του Σέρβου επιθετικού. Πρώτο που ακούστηκε, αν και οι πληροφορίες λένε ότι δεν είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Δικεφάλου, ήταν το όνομα του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός από τους…αγαπημένους της οικογένειας Σαββίδη δεν είναι τόσο εύκολη περίπτωση όσο φαντάζονται κάποιοι. Το σίγουρο είναι ότι έχει πολλούς υπέρμαχους στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το συμβόλαιο του Μπεργκ με την Αλ Αΐν εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδους, ωστόσο η ομάδα του έχει δικαίωμα να το ανανεώσει αυτόματα. Ο Σουηδός αμείβεται με περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και πρωταγωνιστεί στην πορεία της Αλ Αΐν στο πρωτάθλημα. Για να έχει ελπίδες απόκτησης του Μπεργκ ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί όπως πάνω κάτω κινήθηκαν οι Άραβες στην περίπτωση του Πρίγιοβιτς.

Να δελεάσει δηλαδή τον ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια να πιέσει την ομάδα του. Το θέμα είναι ότι η περίπτωση του Μπεργκ είναι αρκετά περίπλοκη ώστε να προκύψει άμεσα λύση για το Δικέφαλο. Σενάρια έχουν κυκλοφορήσει και για τον Φακούντο Φερέιρα, που απασχόλησε πρόσφατα και τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντίνος επιθετικός που συνεργάστηκε με το Μιρτσέα Λουτσέσκου στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ωστόσο, φαίνεται να είναι κοντά στη μετακίνηση του στη γαλλική Νις.

Πάντως είναι σίγουρο ότι θα παίξουν ονόματα και από τη Γαλλία, καθώς οι ατζέντηδες που μεσολαβούν εκ μέρους της Αλ Ιτιχάντ στη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς έχουν ήδη προτείνει δύο επιθετικούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχουν προκαλέσει ένα είδους σοκ στους ανθρώπους του Δικέφαλου, που ψάχνονται ήδη για τον αντικαταστάτη του, χωρίς για την ώρα να έχει ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη περίπτωση φορ από τη λίστα που έχουν δημιουργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη για Πρίγιοβιτς
Κι όμως, ο Πρίγιοβιτς ήταν ο Νο2 στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ
Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ