THE SPORTS ECONOMIST

ΠΑΟΚ: Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί και ο Πάουλο Σόουζα εξετάζουν Εκόνγκ

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ
Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ INTIME SPORTS

Η δεύτερη του περυσινή πρωταθλήματος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαμπάμπ Αλ Αχλί και ο τεχνικός της, παλιός γνώριμος του Τροστ Εκόνγκ από τη συνύπαρξή τους στη Σαλερνιτάνα, Πάουλο Σόουζα έχουν βάλει στα ραντάρ τους τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Πάγιο το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων της αραβικής χερσονήσου για τον Γουίλιαμ-Τροστ Εκόνγκ. Ενδιαφέρον που εντάθηκε μετά τις εμφανίσεις του στο χειμερινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά του.

Προ ημερών υπήρξαν αναφορές που ισχυρίζονταν πως τρία clubs από τη Σαουδική Αραβία βρίσκονται στο κατόπι του στόπερ του ΠΑΟΚ, χτες (2/8) έγινε γνωστό πως υπάρχει συγκεκριμένο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που φέρεται διατεθειμένο να καταβάλλει στους πρωταθλητές Ελλάδας (ως και) 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ομάδα (μία τουλάχιστον από τα Εμιράτα) που καλοβλέπει τον 31χρονο στόπερ είναι η Σαμπάμπ Αλ Αχλί, δευτεραθλήτρια πέρυσι στο εκεί πρωτάθλημα. Στον πάγκο της βρίσκεται ο γνωστός μας Πάουλο Σόουζα, με τον οποίο ο Εκόνγκ συνυπήρξε στο δεύτερο μισό της προπέρσινης σεζόν στη Σαλερνιτάνα.

Αναζητάει έναν κεντρικό αμυντικό, επιβεβαιωμένα ο Εκόνγκ είναι μεταξύ των εξεταζόμενων επιλογών, χωρίς να είναι ο μόνος (ο Γκανέζος της Μπεσίκτας, Ντάνιελ Αμάρτεϊ συμπεριλαμβάνεται στην σχετική λίστα) και χωρίς να είναι δεδομένο πως θα κινηθεί τελικά για την αγορά του.

Το βέβαιο είναι πως η φημολογία μηνών περί σύνδεσης του Εκόνγκ με αραβικές ομάδες διατηρείται αμείωτη και οι πληροφορίες πλέον ξεκάθαρα οδηγούν στο ότι – ανεξαρτήτως αν θα προκύψει κάτι συγκεκριμένα από τη Σαμπάμπ Αλ Αχλί – επίκειται η μετάβαση αυτής της φημολογίας στο επόμενο, πιο απτό, επίπεδο.

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ