ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Καίει" η μεταγραφή του επιθετικού

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Η ενίσχυση στον φορ αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό από τα ανοικτά θέματα του ΠΑΟΚ. Το ονόματα που παίζουν και ο χρόνος που πιέζει.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκάθαρο σκεπτικό αμέσως μετά το τέλος της περασμένης, υπερβατικής για τον ΠΑΟΚ, αγωνιστικής περιόδου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά ζήτησε την παραμονή συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών των οποίων τα συμβόλαια έληγαν και την ενίσχυση με τρεις παίκτες έναν χαφ, έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό.

Σβαμπ και Κεντζιόρα έμειναν, το κλίμα με τον Μειτέ έχει αλλάξει, αποκτήθηκε ο Μαντί Καμαρά και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αναζητεί έναν επιθετικό κρούσης και έναν ακραίο μεσοεπιθετικό.

Η ενίσχυση στα φορ παραμένει το πιο σημαντικό από τα ανοικτά ζητήματα του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ίσως να είναι και αυτό που θα είναι το πιο χρονοβόρο και αυτό που θα έχει μεγαλύτερο κόστος για τους πρωταθλητές.

Και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε για καιρό ως πρώτο στόχο τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ είναι ενδεικτικό για την απόφαση των ανθρώπων του Δικεφάλου να επενδύσουν χρόνο στην υπόθεση του επιθετικού που μοιάζει να είναι και η πιο κρίσιμη του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Τα δεδομένα για Μπρέθγουεϊτ και Πέτκοβιτς

Το θέμα του Δανού έχει ατονήσει εδώ και μέρες και τη Δευτέρα 15 του μήνα παύει να ισχύει και η ρήτρα που του έδινε το δικαίωμα να επιλέξει αυτός την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Την ίδια ημέρα εκπνέει αντίστοιχα και η οψιόν αγοράς των 2,5 εκατομμυρίων που υπάρχει στο συμβόλαια του Μπρούνο Πέτκοβιτς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το γεγονός ότι ο Κροάτης επιθετικός επιμένει να έχει υψηλές απαιτήσεις μάλλον επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, ότι δεν καίγεται να αποχωρήσει από την ομάδα του.

Η περίπτωση του Πιερό

Στον ΠΑΟΚ αρέσει ο Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο και η δική του περίπτωση του εξαρτάται από τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στο συμβόλαιο του με την ισραηλινή ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα και από την στιγμή που το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Ολλανδία ολοκληρώνεται με τα σημερινά (13/07) φιλικά με Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και Φίτεσε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στηριχθεί τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions Leage στους Μπράντον Τόμας και Αλί Σαμάτα.

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο Ρουμάνος προπονητής θα ήθελε να έχει ήδη στην ομάδα του τον επιθετικό που έχει ζητήσει και περιμένει πως και πως τον ερχομό του. Όπως, όμως, κυλούν τα πράγματα φαίνεται ότι θα χρειαστεί ακόμη χρόνο…

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ