ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Κιριάτ Γκατ 2-1 (παρ.): Πρόκριση στον τελικό του Round 1 του Champions League

Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει
Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επικρατώντας της Κιργιάτ Γκατ με 2-1 στην παράταση πήρε την πρόκριση στον τελικό του Round 1 στο Champions League Γυναικών και θα παλέψει για να περάσει στο Round 2. Διατήρησε έτσι ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους.

Ένα σπουδαίο βήμα έκανε η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία επιβλήθηκε της Κιργιάτ Γκατ 2-1 στην παράταση και προκρίθηκε στον τελικό του Round 1 στο Champions League γυναικών.

Εκεί το Σάββατο (7/9) στις 21:00 θα αντιμετωπίσουν στην Πολωνία τον νικητή του ζευγαριού Σερβέτ - Πογκόν με στόχο να περάσουν στο Round 2 και εν συνεχεία στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει από νωρίς το σκορ με τη Χέλμβαλ και στη συνέχεια με τις Βλασσοπούλου, Μήτκου και Μανίσα, όμως δεν οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Οι ασπρόμαυρες βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 47' με ένα εντυπωσιακό σουτ της Κοσκερίδου από τα 30 μέτρα. Η Κίργιατ Γκατ απάντησε στο 80', ισοφαρίζοντας σε 1-1 από την άσπρη βούλα με την Παστίγια.

Το σκορ έμεινε στο 1-1 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ με γκολ της Χέλμβαλ προηγήθηκε και τελικά, προκρίθηκε στον τελικό.

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Εστέβεζ (83' Βαρδαλή), Μήτκου, Ανδράδε (115' Δοϊρανλή), Μανίσα (46' Παπαδοπούλου), Κοσκερίδου (72' Δρακογιαννάκη), Χέλμβαλ (122' Κιουρεξίδου), Βλασσόπουλος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ