ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλειστά χαρτιά από τον Λουτσέσκου για τον ημιτελικό με τη Λαμία

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ιωνικό INTIME

Ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τετάρτης (8/3) με τη Λαμία θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για 6η φορά τα τελευταία επτά χρόνια. Με αλλαγές η ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε για τρίτη φορά στη Λαμία (8/3, 19:00 COSMOTE SPORT4, LIVE από το SPORT24) για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet που αναβλήθηκε ήδη σε δυο περιπτώσεις.

Η στόχευση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει αλλάξει με τον Ρουμάνο τεχνικό να θέλει "κλειδώσει" από σήμερα κιόλας την πρόκριση και να την οδηγήσει σε έναν ακόμα τελικό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έχει συγκεκριμένα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Βιεϊρίνια, Λύρατζης και Κούρτιτς, ο Νέλσον Ολιβέιρα -που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το οίδημα στον τετρακέφαλο, αλλά προφυλάσσεται- κι οι Γιάννης Κάργας και Φιλίπε Σοάρες που μπήκαν τις προηγούμενες ημέρες στο ιατρικό δελτίο.

Στον αντίποδα έχουν επιστρέψει στη διάθεση του Ζόαν Σάστρε και Στέφαν Σβαμπ που έλειψαν από τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Λουτσέσκου δεν είχε και πολύ χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του και στις λίγες προπονήσεις που ακολούθησαν την "εξάρα" με την ομάδα της Νίκαιας δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Αλλαγές φρεσκαρίσματος

Λογικά θα γίνουν κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος ενόψει και του τελευταίου αγώνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Βόλο στον Πανθεσσαλικό.

Εκεί που η ομάδα του σε αντίθεση με το σημερινό παιχνίδι στο Αθανάσιος Διάκος θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Ποιοι είναι οι θεωρητικά σίγουροι για τη αρχική ενδεκάδα; Ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, ο Ίνγκασον με τον Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας, ο Σβαμπ στη μεσαία γραμμή και μάλλον ο Τζίμας στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού διεκδικούν ο Κεντζιόρα με τον Σάστρε για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στα αριστερά θα είναι ο Ράφα Σοάρες.

Ένας από τους Αουγκούστο ή Τάντας θα είναι δίδυμο με τον Αυστριακό στα χαφ και πιθανότατα ο Τάισον θα πάρει τη θέση ενός από τους τρεις μεσοεπιθετικούς Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, για 6η φορά τα τελευταία επτά χρόνια, από σήμερα.

Αν καταφέρει μάλιστα, να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στον δεύτερο ημιτελικό στην Τούμπα, που θα διεξαχθεί εν μέσω playoffs, τότε ο προπονητής του θα είναι διπλά ευχαριστημένος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ