MATCHCENTER

Φιλικά Συλλόγων - Ποδόσφαιρο Ανδρών

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, κλήρωση Conference League: Με αυτό το ζευγάρι θα παίξει ο Δικέφαλος στους 4 αν προκριθεί

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας Eurokinissi Sports

Ο ΠΑΟΚ μαζί με την αντίπαλό του στα προημιτελικά του Conference League έμαθε και το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο νικητής που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, αν φυσικά προκριθεί. Αυτό είναι το Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στους “8” του Conference League και στην κλήρωση της Νιόν έμαθε τον αντίπαλο στα προημιτελικά, Κλαμπ Μπριζ, αλλά και το μονοπάτι μέχρι τον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης, εφόσον φυσικά ο Δικέφαλος προκριθεί εκεί, θα διεξαχθούν στις 2 και τις 9 Μαΐου, ενώ η ομάδα που θα αντιμετωπίσει θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν.

Το πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ θα το δώσει εκτός έδρας, ενώ τη ρεβάνς στην Τούμπα. Όλα τα παιχνίδια των ημιτελικών διεξάγονται την ίδια ώρα, ήτοι στις 22:00.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

11 Απριλίου

  • Μπριζ – ΠΑΟΚ

18 Απριλίου

  • ΠΑΟΚ – Μπριζ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

2 Μαΐου 22:00

  • Φιορέντινα/Πλζεν – Μπριζ/ΠΑΟΚ

9 Μαΐου 22:00

  • Μπριζ/ΠΑΟΚ – Φιορέντινα/Πλζεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ