ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια 1st class για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ματς με τη Σαμρόκ
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ματς με τη Σαμρόκ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα διαθέσει από την Τετάρτη (18/9) τα ακριβά εισιτήρια για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ κι από την Παρασκευή (20/9) τα υπόλοιπα, καθώς περιμένει να οριστικοποιηθούν ο αριθμός των φιλάθλων του κι ο τρόπος μετακίνησής τους στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (18/9) θα διατεθούν ηλεκτρονικά τα ακριβά εισιτήρια – στη τιμή των 200 ευρώ- που έχει στη διάθεσή του για το Αλί Σαμί Γεν και τον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ (25/9) στην πρεμιέρα του Europa League.

Στη ίδια ανακοίνωση ο Δικέφαλος σημείωσε ότι τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν την Παρασκευή (20/9), αφού καθοριστούν κι επίσημα οι παράμετροι ασφαλείας που θα ενεργοποιηθούν για τη συγκεκριμένη μετακίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη (18.09) στις 12:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των 1st Class εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική του League Phase του UEFA Europa League 2024-25 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25.09 στις 22:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο Ali Sami Yen Spor Kompleksi της Κωνσταντινούπολης” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

1st class (Block 101): 200 ευρώ / 7.500 TRY

*Η διάθεση των υπόλοιπων εισιτήριων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20.09, αφού οριστικοποιηθούν οι παράμετροι ασφαλείας από τις Τουρκικές Αρχές.

Κανάλι Πώλησης

Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ηλεκτρονική αγορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 23.09.2024 23:59.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς ο φίλαθλος θα παραλάβει ένα επιβεβαιωτικό email της συναλλαγής & εντός μερικών ωρών ένα δεύτερο email με το εισιτήριο που θα εισέλθει στον αγώνα.

Διευκρινίσεις

  • Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αγοράς και συγκεκριμένα από την Τρίτη 24.09 και έπειτα δεν θα είναι εφικτή καμιά αγορά εισιτηρίου.
  • Στην ηλεκτρονική αγορά υπάρχει ο περιορισμός των 10 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Οι φίλαθλοι μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code εισιτηρίου στο κινητό τους. Προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλημάτος, η Galatasaray συστήνει στους φιλάθλους μας να εκτυπώσουν το εισιτήριο τους.
  • Ενημερώνουμε τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν οδικώς για Κωνσταντινούπολη πω στα χερσαία σύνορα διεξάγεται αυστηρώς τελωνειακός έλεγχος, τύπου αεροδρομίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα χρονοβόρος.

Τρόποι Επικοινωνίας

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ