ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μαγικά" από Τάισον, Ότο, Τσάλοφ και γκολ του Γκόμες στην προπόνηση του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: "Μαγικά" από Τάισον, Ότο, Τσάλοφ και γκολ του Γκόμες στην προπόνηση του Δικεφάλου

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ άρχισαν με τρομερή όρεξη την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με την προπόνηση της Δευτέρας να βρίσκει τους Τάισον, Ότο και Τσάλοφ να "κρύβουν" τη μπάλα με μαγικό συνδυασμό αι τον Γκόμες να βρίσκει δίχτυα με πανέμορφο μακρινό σουτ.

Ο ΠΑΟΚ μετράει ήδη αντίστροφα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής σεζόν, καθώς θα υποδεχτεί το βράδυ της Κυριακής (15/8, 20:30) στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να αρχίζουν από την Δευτέρα την προετοιμασία.

Στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας το κλίμα ήταν εξαιρετικό και ο λογαριασμός των ασπρόμαυρων στο Twitter φρόντισε να το αποτυπώσει μέσα από δύο ξεχωριστά videos.

Στο πρώτο που ανέβηκε, ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου, ο Τζόναθαν Γκόμες, πανηγύρισε γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ενώ στο δεύτερο η φαντασία και η φινέτσα είχαν την τιμητική τους, με τους Τάισον-Ότο-Τσάλοφ να κρύβουν με ταχύτατους συνδυασμούς τη μπάλα πριν αυτή αναπαυτεί στην εστία.

Ο μαγικός συνδυασμός των Τάισον-Ότο-Τσαλοφ:

Το γκολ του Γκόμες με μακρινό σουτ:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ