ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μαγνητική στον προσαγωγό για Καντουρί, αισιοδοξία για Αουγκούστο

Ο Ομάρ ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ - Βόλος
Ο Ομάρ ελ Καντουρί στο ΠΑΟΚ - Βόλος INTIME

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί θα υποβληθεί τη Δευτέρα (10/4) σε εξετάσεις στον προσαγωγό. Καθησυχαστικές οι εκτιμήσεις για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο

Η σημερινή βραδιά ήταν δύσκολη για τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός στην πρώτη συμμετοχή ως βασικός μετά την επιστροφή του από τραυματισμό, αποχώρησε αναγκαστικά στο 15' της αναμέτρησης με τον Βόλο με μυϊκό πρόβλημα και ξέσπασε σε λυγμούς στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Ελ Καντουρί θα υποβληθεί τη Δευτέρα (10/4) σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και είναι λογικό να είναι και ο ίδιος απογοητευμένος από την ευπάθεια του σε μυϊκούς τραυματισμούς.

Για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που αποχώρησε και αυτός τραυματίας από τον αγώνα με τους Θεσσαλούς εκφράζεται αισιοδοξία ότι δεν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα από το χτύπημα που δέχθηκε.

Εξετάσεις θα κάνει και ο Ζόαν Σάστρε που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην προπόνηση του Σαββάτου και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ