ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μάτια" της Premier League στην Τούμπα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Απεσταλμένοι (μεταξύ άλλων) των Μπρέντφορντ και Γουλβς βρέθηκαν στην Τούμπα και παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Conference League.

Παιχνίδια σαν το χτεσινοβραδινό της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι από αυτά που όσοι εκτός συνόρων τσεκάρουν τα εντός των ελληνικών ποδοσφαιρικά "προϊόντα", αποτελούν κριτήριο.

Και ανεξαρτήτως αν αυτά τα "προϊόντα" σε τέτοια συναπαντήματα είναι (ή γίνονται)… βασιλικοί ή γλάστρες, η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές, ειδικά τόσο νωρίς στη σεζόν, αυτές είναι οι αναμετρήσεις που συγκεντρώνουν τα περισσότερα ζευγάρια ματιών από συλλόγους του εξωτερικού.

Ούτε χτες έλειψαν. Πλέον αξιοσημείωτη και επιβεβαιωμένη η παρουσία απεσταλμένων από δύο ομάδες της Premier League, της Μπρέντφορντ και των Γουλβς. Ιδιαίτερη η επισήμανση για την πρώτη, μιας και το σύστημα scouting των "μελισσών" φέρνει το δια ζώσης τσεκάρισμα σε κατοπινό επίπεδο από ένα σύστημα μετρήσεων -ανεξάρτητο από φυσική παρουσία σε γήπεδα- που έχουν υιοθετήσει για την αξιολόγηση των ελεγχόμενων ποδοσφαιριστών.

Κάτι που βάσιμα μπορεί να μεταφραστεί στο ότι ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε scout του αγγλικού συλλόγου χτες στη Θεσσαλονίκη, έχει περάσει από αρχικό επίπεδο κρίσης (ειδικά εφόσον δεν ήταν η πρώτη φορά).

Πληροφορίες για παρουσία απεσταλμένου και της Μπράιτον δεν έχουν επιβεβαιωθεί -και μάλλον ελέγχονται δεδομένου ότι λίγες ώρες νωρίτερα αγωνίζονταν στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, αντίπαλος των "γλάρων" στον όμιλο του EuropaLeague, ενώ τέλος σημειώνεται πως πληροφορίες από ολλανδικές πηγές έκαναν λόγο για παρουσία και ανθρώπων του Άγιαξ στην Τούμπα, με ειδική, ξεχωριστή αποστολή από αυτήν της ομάδας του "Αίαντα" η οποία κοντράρονταν με τους πρωταθλητές Ελλάδας στην OPAPArena.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ