ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με 3000 φιλάθλους του στη Μασσαλία

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Γάνδη | 18 Μαρτίου 2022
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Γάνδη | 18 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Η Μαρσέιγ ξεκινά τη διάθεση εισιτήριων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τους φίλους του Δικεφάλου να αδημονούν ήδη για τον αγώνα του "Βελοντρόμ".

Από την στιγμή που η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την κυκλοφορία εισιτηρίων για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τον ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι Γάλλοι δεν ανησυχούν για το γεγονός ότι η UEFA τους έχει καλέσει σε απολογία για επεισόδια των οπαδών τους στον αγώνα με τη Βασιλεία. Κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι του Δικεφάλου στο "Βελοντρόμ", στις 7 Απριλίου, θα γίνει κανονικά με κόσμο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες διευθετήσεις για να πάρουν περίπου 3000 εισιτήρια για τον αγώνα στη Μασσαλία, που αντιστοιχούν στο 5% της χωρητικότητας του γηπέδου. Ο αριθμός αυτός, μπορεί να είναι τριπλάσιος από όσα είχε στη διάθεση του ο Δικέφαλος για τον αγώνα με την Γάνδη στο Βέλγιο, ωστόσο και πάλι μοιάζει μικρός να καλύψει τη ζήτηση που υπάρχει και είναι ήδη αυξημένη.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα παραχωρήσει στην Μαρσέιγ την θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας για το δεύτερο παιχνίδι με τους Γάλλους

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ