ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές απέναντι στον Παναιτωλικό, οι σκέψεις του Λουτσέσκου

Ο Ταρίκ Τισουντάλι
Ο Ταρίκ Τισουντάλι EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το "δυο στα δυο" κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (25/8, 20:30, Novasports Prime και LIVE του SPORT24) του Γιάννη Πετράκη στην Τούμπα και θέλει να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και προβλήματα αντιμετωπίζει κι έχει να σκεφτεί ότι η ομάδα του έχει και την επόμενη εβδομάδα να δώσει δυο παιχνίδια Πέμπτη (29/8) και Κυριακή (01/09).

Αυτό με τη Σάμροκ Ρόβερς βέβαια μοιάζει κι είναι διαδικαστικό μετά το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Τούμπα, αλλά απαιτεί το μακρινό ταξίδι στο Δουβλίνο, λίγες ημέρες πριν από το πρώτο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Όπως και να έχει τα σημαντικά είναι σήμερα για τον προπονητή των πρωταθλητών που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπράντον Τόμας, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που αποχωρεί για τη Βόλφσμπουργκ αλλά και τον Χάρη Τσιγγάρα που οδεύει προς τον Ατρόμητο.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα

Ο Δικέφαλος θα πάει σε ένα σχήμα με δεδομένες, τουλάχιστον δυο, αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης που εξέτισε την ποινή του για την περιβόητη αποβολή του στο τελευταία παιχνίδι της περασμένης σεζόν με τον Άρη στο Κλ. Βικελίδης θα πάρει τη θέση του Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κεντζιόρα.

Ο Φεντόρ Τσάλοφ από την άλλη πλευρά θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Μπράντον Τόμας που υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα περίπου.

Από εκεί και πέρα, λογικά ο Ζόαν Σάστρε θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ράχμαν Μπάμπα στο αριστερό για να συμπληρωθούν τα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Στην μεσαία γραμμή ο Μαντί Καμαρά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, συνθέτοντας το δίδυμο των κεντρικών χαφ είτε μαζί με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ – που είναι το πιθανότερο- είτε με τον Στέφαν Σβαμπ.

Αλλαγές σε σχέση με το ευρωπαικό παιχνίδι θα υπάρξουν και στους μεσοεπιθετικούς, πίσω από τον Τσάλοφ με τον Ταρίκ Τισουντάλι να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του ως βασικός, τον Κίριλ Ντεσπόντοφ στα δεξιά και τον Τόμας Μουργκ σε ρόλο επιτελικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ