ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Βόλο

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Βόλο
Ο Σόλα Σορετίρε INTIME SPORTS

Με επιβεβλημένο, ενόψει του αγώνα με την Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη, rotation, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να κερδίσει το Βόλο (21/9, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) ενεργοποιώντας και άλλους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του.

Με το σημερινό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο (21/9, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) ξεκινούν για τον ΠΑΟΚ οι "διπλές" εβδομάδες. Οι εβδομάδες εκείνες που θα ανάμεσα στα δυο παιχνίδια της Stoiximan Super League η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει να δώσει και ένα μεσοβδόμαδο για το Europa League.

Πέρυσι η πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητα του 55χρονου τεχνικού να πραγματοποιεί, πολλές φορές εκτεταμένο, rotation σε όλους σχεδόν τους αγώνες του κρατώντας ενεργοποιημένο το σύνολο του ρόστερ.

Κάτι αντίστοιχο θα προσπαθήσει να κάνει και φέτος ξεκινώντας από το σημερινό αγώνα με την ομάδα της ομάδα της Μαγνησίας. Στις απουσίες των Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή προστέθηκε και αυτή του, πολύ σημαντικού, Άντριγια Ζίβκοβιτς με τον Σέρβο να μένει προληπτικά εκτός αποστολής με ενοχλήσεις στο ισχίο.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Λογικά ο Ζίβκοβιτς ακόμη και υγιής θα ήταν στον πάγκο με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ να ξεκινά σε μια από τις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής στο αγαπημένο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού. Η οποία μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τους Τόμας Μουργκ και Σόλα Σορετίρε να διεκδικούν με πολλές, μάλιστα αξιώσεις φανέλα βασικού.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στα μετοπίσθεν μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Ομάρ Κόλι,που είναι αυτός που από τους ποδοσφαιριστές (Ντέγιαν Λόβρεν και Τιεμουέ Μπακαγιόκο) που αποκτήθηκαν στο τέλος των μεταγραφών να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, να κάνει ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Στο πλευρό του Αφρικανού, θα αγωνιστεί ο Τόμας Κεντζιόρα ενώ στα δυο άκρα λογικά θα ξεκινήσουν οι Ζόαν Σάστρε δεξιά και ο Ράχμαν Μπάμπα αριστερά. Εναλλακτική λύση αντί του Γκανέζου είναι τελικά ο Βιεϊρίνια, που μπήκε στην αποστολή αντί του νεαρού Τζόναθαν Γκόμες.

Στη μεσαία γραμμή ο Μπακαγιόκο θα βρίσκεται στον πάγκο, με πολλές πάντως πιθανότητες να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιλέξει δυο από τους Στέφαν Σβαμπ, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά με τον Αυστριακό να είναι μάλλον αυτός που θα πάρει ανάσες.

Τέλος η επιλογή για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα συνδυάζεται με το γεγονός ότι ακολουθεί, την Τετάρτη, ο αγώνας με την Γαλατάσαραϊ στο Αλί Σαμί Γεν. Λογικά θα ξεκινήσει το παιχνίδι ο Φεντόρ Τσάλοφ και ιθα το τελειώσει ο Τάρικ Τισουντάλι που έχασε λόγω ενοχλήσεων το ντέρμπι με τους πράσινους. Όπως και να έχει και οι δυο θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ώστε να έχουν ρυθμό στην πρεμιέρα του Europa League.

Όπως και να ξεκινήσει ο Δικέφαλος το ζητούμενο από τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό, στο οποίο αναμένεται να βρίσκονται χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ είναι ένα και μοναδικό: η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Μια νίκη που θα είναι πολύ σημαντική ενόψει της συνέχειας, όχι μόνο γιατί θα κρατήσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και γιατί θα είναι ιδανικό ξεκίνημα σε μια σειρά που θα συνεχιστεί με τον αγώνα στην Πόλη και το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ