ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με επιστροφές η προπόνηση ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Με επιστροφές η προπόνηση ενόψει Παναθηναϊκού
INTIME

Οι πρώτοι διεθνείς του ΠΑΟΚ επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (15/9).

Οι Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ και Κόλι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησαν προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ που προετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (15/9) στην Τούμπα.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που παραμένει στα πιτς, καθώς συνεχίζει πρόγραμμα με θεραπείες.

"Στην τελική ευθεία για το πρώτο φετινό ντέρμπι της Stoiximan Super League μπαίνει ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Τετάρτη (11.09) ήταν μια δύσκολη μέρα για τους παίκτες, καθώς οι ρυθμοί και οι εντάσεις ανέβηκαν. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια κατοχής, στη συνέχεια παιχνίδια 3 Vs 2 και στο φινάλε οικογενειακό διπλό.

Ομάρ Κόλεϊ, Κίριλ Ντεσπόντοφ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς ενσωματώθηκαν στην ομάδα, με την προπόνηση της Τετάρτης να είναι η πρώτη για τον Κόλεϊ . Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε με θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (12.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ