ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα η αποστολή κόντρα στη Λαμία, έκτος ο Ίνγκασον με ειδική άδεια

ΠΑΟΚ: Με Κεντζιόρα η αποστολή κόντρα στη Λαμία, έκτος ο Ίνγκασον με ειδική άδεια
Ο Τόμας Κεντζιόρα INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε μαζί του τον Τόμας Κεντζιόρα για το ματς με τη Λαμία (13/04, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ίνγκασον με ειδική άδεια, καθώς η σύζυγός του ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet (13/04, 17:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και μετά το πέρας της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του γι' αυτό το παιχνίδι.

Στην αποστολή επέστρεψε ο Τόμας Κεντζιόρα που προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Ίνγκασον με ειδική άδεια, καθώς η σύζυγός του ετοιμάζεται να γεννήσει. Εκτός έμειναν και οι Αουγκούστο, Σάστρε, Τζίμας και Κούρτιτς. Ο Βραζιλιάνος χαφ προπονήθηκε κανονικά, αλλά προληπτικά έμεινε εκτός.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Λαμία: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ