ΠΑΟΚ: Με Κόλι η προπόνηση ενόψει Σοσιεδάδ
![ΠΑΟΚ: Με Κόλι η προπόνηση ενόψει Σοσιεδάδ](https://www.sport24.gr/img/869/10384237/817000/we480/480/colley.jpg)
Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει το πρωί της Τετάρτης (29/1) στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (30/1) και θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την Ισπανία.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα της κυρίως φάσης του Europa League θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (29/1) στην Τούμπα.
Στη συνέχεια η αποστολή την οποία θα ανακοινώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναχωρήσει για το Σαν Σεμπαστιάν όπου την Πέμπτη (30/1) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Στα αγωνιστικά ο Ομάρ Κόλι μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τους Βάσκους. Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένουν Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ντέγιαν Λόβρεν.
"Με την τακτική να βρίσκεται στο προσκήνιο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για την δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία, στο φινάλε της League Phase του UEFA Europa League 2024-25.
Οι παίκτες δούελψαν με τον προπονητή στο γήπεδο πάνω στον τομέα της τακτικής μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ έγινε και πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα.
Οι Ντέγιαν Λόβρεν και Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνέχισαν με θεραπεία, ενώ ο Ομάρ Κόλεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.
Την Τετάρτη (29.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Ισπανία και στις 20:45 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών", αναφέρει το ενημερωτικό για τη σημερινή προπόνηση.