ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Μπάμπα η αποστολή του Δικεφάλου κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν

Ο Μπάμπα Ράχμαν
Ο Μπάμπα Ράχμαν EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/10) την αποστολή για το ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στο Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει σε αυτή και τον Ραχμάν Μπάμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Βικτόρια Πλζεν (24/10, 19:45, COSMOTE SPORT 4HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Ραχμάν Μπάμπα, που ήταν αμφίβολος, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Αντίθετα, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σόλα Σορετίρε και Αντώνη Τσιφτσή.

Ο Σορετίρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση της Τρίτης (22/10), με αποτέλεσμα να έχει έναν ερεθισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο κι έτσι, προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, ενώ παράλληλα υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Από την άλλη, ο Έλληνας γκολκίπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ