ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα η προπόνηση

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης
Eurokinissi Sports

Τα ίδια ονόματα παραμένουν στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ που συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει των playoffs.

Οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τα γνωστά προβλήματα που έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς των Άντριγια Ζίβκοβιτς, Αλί Σαμάτα, Γιόνι Ότο και Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε με τους υπόλοιπους σε μια προπόνηση με μικτό πρόγραμμα, με επίκεντρο τη φυσική κατάσταση και την τακτική.

“Δουλειά σε όλους τους τομείς για τους παίκτες του Δικεφάλου, το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αφορά τόσο τη φυσική κατάσταση, όσο και τον τομέα της τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έπαιξαν οικογενειακό διπλό υψηλής έντασης.

Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς , Άλι Σαμάτα, Γιόνι Όττο και Ντέγιαν Λόβρεν , οι οποίοι συνέχισαν τις θεραπείες που ακολουθούν.

Την Πέμπτη (13.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00″, αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ