ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Τάισον στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό

ΠΑΟΚ: Με Τάισον στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη (15/9, 20:30) αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό άρχισε την Δευτέρα, με τον Τάισον να ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του. Εκτός με ίωση ο Σάστρε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε τους παίκτες του το απόγευμα στην Νέα Μεσημβρία για να αρχίσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος προπονητής είδε τον Τάισον να μπαίνει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής (15/9, 20:30), σε αντίθεση με τον Μπράτον Τόμας που συνέχισε με θεραπείες. Εκτός προπόνησης έμεινε, λόγω ίωσης ο Ζόαν Σάστρε.

"Το αγωνιστικό τμήμα ξεκινάει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (09.09) στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ζόαν Σάστρε έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ίωσης, ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τρίτη (10.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ