ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Πανθεσσαλικό, σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό του στο Πανθεσσαλικό, σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο
Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο INTIME SPORTS

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν ήδη να προμηθεύονται τα εισιτήρια του για τον αγώνα του Σαββάτου (21/09, 17:00) στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα.

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες τους καλούνται να ξεχάσουν το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και να στραφούν στο επόμενο ματς της Stoiximan Super League το προσεχές Σάββατο (21/09, 17:00).

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους, καθώς το Πανθεσσαλικό θα ανοίξει τις θύρες του για να τους υποδεχθεί. Τα εισιτήρια έχουν τιμή 20 ευρώ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25 που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21.09) στις 17:00.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (θύρες 31, 33, 34, 36, 37, 39, 40, 42) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας πώλησης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στο παρακάτω link:

https://www.more.com/sports/bolos-paok-1/

H τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και για την είσοδο των φιλάθλων απαιτείται η προσθήκη & ταυτοποίηση του εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ