ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Άναψε κόκκινο στην πώληση του Κοτάρσκι

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ με την στάση που κράτησε απέναντι στην Τζένοα έδειξε ότι θεωρεί σημαντικό τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, στον οποίο και θα βασιστεί στην προσπάθεια που θα κάνει στα προκριματικά του Champions League

Ο ΠΑΟΚ έχει να κλείσει σημαντικά μέτωπα που παραμένουν ανοικτά -το θέμα του φορ, του χαφ και του Κεντζιόρα- και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελε να ανοίξει και άλλα, τουλάχιστον πριν από τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Δικέφαλος του Βορρά στην ουσία τελείωσε το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, που εκφράστηκε κυρίως μέσω του εκπροσώπου του Κροάτη τερματοφύλακα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους Γενοβέζους τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συζητήσει προτάσεις που δεν φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ (στην Ιταλία γράφεται ότι ο Δικέφαλος έθεσε όριο τουλάχιστον τα 9 εκατομμύρια για να μπει σε διαπραγματεύσεις).

Επίσης αυτό που διαμήνυσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ότι το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κοτάρσκι θα μπορούσε να συζητηθεί μόνο από τα μέσα Αυγούστου και μετά όταν θα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Κροάτης δίκαια θεωρείται από τους επιτελείς του Δικεφάλου και τον Ραζβάν Λουτσέσκου κομβικός στην προσπάθεια που θα γίνει για την πρόκριση της ομάδας στο Champions League.

Παρόμοια στάση η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κρατήσει απέναντι σε κάθε ενδιαφερόμενο, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι της μεταγραφικής περιόδου, εκτός και εάν προκύψει κάποια εξωφρενικά μεγάλη πρόταση για τον 24χρονο γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ