ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Αυτή είναι η συμφωνία του Δικεφάλου με Αστέρα για Τσιφτσή

Ο Αντώνης Τσιφτσής
Ο Αντώνης Τσιφτσής EUROKINISSI SPORTS

Το SPORT24 παρουσιάζει τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα για την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή. Στο τραπέζι και η παραμονή του Λευτέρη Λύρατζη στους Αρκάδες.

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Αντώνη Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον Δικέφαλο έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Αστέρα και απομένουν ουσιαστικά τυπικές λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως στο συμβόλαιο του 24χρονου τερματοφύλακα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Αστέρας θα λάβει 300.000 ευρώ για τον Τσιφτσή, ενώ θα έχει και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα, στο τραπέζι έχει πέσει και η παραμονή του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στους Αρκάδες στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Όσον αφορά στον Τσιφτσή, αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς ως δανεικός στη Ράκοβ, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στον Αστέρα, όπου μέτρησε εννιά συμμετοχές σε κανονική διάρκεια και playouts. Συνολικά με τους Αρκάδες πραγματοποίησε 54 συμμετοχές, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 παιχνίδια.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ