ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δεν πρόκειται να μπει σε αιώνιες διαπραγματεύσεις με τον Μπρέθγουεϊτ

France's Thomas Lemar, left, and Denmark's Martin Braithwaite challenge for the ball during the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Thomas Lemar, left, and Denmark's Martin Braithwaite challenge for the ball during the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ ήταν εκ των βασικών στόχων του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή της επιθετικής του γραμμής, ωστόσο από τον Δικέφαλο ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται να μπουν σε αιώνιες διαπραγματεύσεις με τον Δανό επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να μπει σε… αιώνιες διαπραγματεύσεις με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταστήσει σαφές με την προσφορά που κατέθεσε αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ ότι θέλει να τον έχει στο ρόστερ του την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο στην Τούμπα φαίνεται να επικρατεί η άποψη ότι δεν είναι ωφέλιμο για την ομάδα να μπει σε μακράς διάρκειας διαπραγματεύσεις με τον Δανό επιθετικό. Κάτι που σημαίνει ότι το θέμα του Μπρέθγουεϊτ ατονεί και ο ΠΑΟΚ κοιτά πλέον και τις εναλλακτικές του λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ