ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δεν σταματάει τις κινήσεις και ψάχνει στόπερ για την Ελλάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού συνεχίζει να είναι αναγκαία για τον ΠΑΟΚ και πιθανότατα θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση για την οριστικοποίηση του ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά δεν κατάφερε να βρει άκρη με την Καλιάρι και η προσπάθεια του για την απόκτηση του Ματέους Βιετέσκι δεν καρποφόρησε.

Ο Δικέφαλος δήλωσε τρεις στόπερ στη λίστα για τα παιχνίδια της κύριας φάσης του Europa League, ωστόσο η αναζήτηση ενός δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού θα συνεχιστεί μέχρι τις 11 του μήνα όποτε και κλείνει η μεταγραφική περίοδος.

Βέβαια πλέον στην αναζήτηση αυτή υπάρχει πλέον ένα επιπλέον δεδομένο που δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό για τους υποψήφιους να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Για την ώρα και μετά την ατελέσφορη προσπάθεια να αποκτηθούν πρώτα ο Χατζηδιάκος και στη συνέχεια ο Βιετέσκα από την Κάλιαρι δεν είναι ξεκάθαρο ποια μπορεί να είναι η εναλλακτική λύση που κοιτούν οι άνθρωποι του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η απόκτηση ενός ακόμη στόπερ μοιάζει να είναι αναγκαία και όπως όλα δείχνουν είναι και η μοναδική για την οποία υπάρχει κινητικότητα στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ