ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δίνει τρία εκατομμύρια για τον Τσαλόφ, σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα

CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Δημοσιεύματα στη Ρωσία αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί την ρήτρα του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φεντόρ Τσαλόφ, για να τον φέρει στην Τούμπα.

Για μια ακόμη φορά στη Ρωσία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Φεντόρ Τσάλοφ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Δικέφαλος του Βορρά ενεργοποιεί μια ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του 26χρονου φορ, ύψους 3.000.000 ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

"Ο Φεντόρ Τσάλοφ θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό το καλοκαίρι. Στο συμβόλαιο του υπάρχει μια ρήτρα για ομάδες εκτός των κορυφαίων ευρωπαικών πρωταθλημάτων και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να την ενεργοποιήσει δίνοντας 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στην ΤΣΣΚΑ λένε ότι δεν έχουν δεχθεί πρόταση για τον επιθετικό τους που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει την είσοδο του στο Champions League μέσα από το μονοπάτι των πρωταθλητών, ξεκινώντας από το β΄προκριματικό", αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ