ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά αποχωρεί ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ προετοιμάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και πέρα από τις περιπτώσεις των Ελλήνων παικτών, όπως είναι εκείνες του Κωνσταντίνου Θυμιάνη και του Αντώνη Τσιφτσή, ασχολείται και με παίκτες που μπορούν να έρθουν στην ομάδα και να την ανεβάσουν επίπεδο.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα αποχωρεί ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των διοικούντων τον Δικέφαλο. Ο 27χρονος χαφ αγωνίζεται κυρίως στο "8", μία θέση που οι ασπρόμαυροι αναζητούν ποδοσφαιριστή προκειμένου να έχουν περισσότερες επιλογές.

Τη φετινή σεζόν ο Καμαρά πραγματοποίησε 29 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 210 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχοντας ως απολογισμό 20 τέρματα και 14 ασίστ. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα, με την οποία πραγματοποίησε 21 συμμετοχές.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ