ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Γκουβέια, σύμφωνα με τη Record

Toulouse's Vincent Sierro, right, is challenged by Benfica's Tiago Gouveia, left, during the Europa League playoff first leg soccer match between SL Benfica and Toulouse FC at the Luz stadium in Lisbon, Thursday, Feb. 15, 2024. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Τιάγκο Γκουβέια @ 2024 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ και η Άντερλεχτ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Τιάγκο Γκουβέια, σύμφωνα με τη Record. Οι Λουζιτανοί αξιώνουν δέκα εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και παράλληλα τρέχει τον σχεδιασμό του για να μπορέσει να είναι έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η πορτογαλική εφημερίδα Record βάζει στο κόλπο τον Δικέφαλο για την απόκτηση του 23χρονου δεξιοπόδαρου μεσοεπιθετικού, Τιάγκο Γκουβέια, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα και έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2028. Οι Λουζιτανοί αξιώνουν δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Συνολικά με την πρώτη ομάδα έχει 28 συμμετοχές με απολογισμό τέσσερα γκολ, ενώ έχει παίξει και με τα μικρότερα κλιμάκια των Πορτογάλων.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ