ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η Άιντραχτ κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ για τον Κουλιεράκη, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ για το Conference League | 5 Οκτωβρίου 2023
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς κόντρα στην Άιντραχτ για το Conference League | 5 Οκτωβρίου 2023 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | INTIME SPORTS

Την κατάθεση πρότασης ύψους 10.000.000 ευρώ από την Άιντραχ Φρανκφούρτης στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, αποκάλυψε Ιταλός δημοσιογράφος.

Μετά τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, ακόμα ένας παίκτης του ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος -σύμφωνα με τον Ματέο Μορέτο- έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο δημοσιογράφος του Relevo δεν μένει όμως στην καταγραφή του ενδιαφέροντος, επισημαίνοντας πως ο γερμανικός σύλλογος έχει ήδη εμφανίσει πρόταση προς την πλευρά των πρωταθλητών, η οποία φτάνει στα 10.000.000€.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρσι ήταν βασικός στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Super League και τα προημιτελικά του Conference League, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως το 2026. Σε αυτό πάντως δεν προβλέπεται κάποιο συγκεκριμένο ποσό, με το οποίο μπορεί άμεσα -δίχως διαπραγμάτευση- να τον αποκτήσει κάποια ομάδα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στον Δικέφαλο τον κοστολογούν με ένα ποσό που υπερβαίνει τα 10.000.000€, βάσει όσων έχουν μεταφέρει στην αγορά.

Αντίστοιχα βέβαια, όπως συμβαίνει επίσης με την περίπτωση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, στον ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να προχωρήσουν άμεσα στην πώληση κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή τους, αφού το μείζον είναι η πρόκριση στη League Phase του Champions League.

Οι Γερμανοί τον έχουν παρακολουθήσει από κοντά και στα μεταξύ τους ματς για τους ομίλους του Conference League τη σεζόν 2023/24, στα οποία ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ