ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η Νυρεμβέργη θέλει δανεικό τον Τζίμα

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η Νυρεμβέργη θέλει δανεικό τον Τζίμα
Ο Στέφανος Τζίμας INTIME SPORTS

Η Νυρεμβέργη θέλει να αποκτήσει με δανεισμό τον Στέφανο Τζίμα, ο ΠΑΟΚ το σκέφτεται και αναμένονται εξελίξεις.

Το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό για την απόκτηση του νεαρού φορ του ΠΑΟΚ, Στέφανου Τζίμα, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εντείνεται λίγες ημέρες μετά την επέκταση του συμβολαίου του 18χρονου επιθετικού.

Η γερμανική Νυρεμβέργη με αθλητικό διευθυντή των πρώην του Δικεφάλου Όλαφ Ρέμπε και η ελβετική Λουγκάνο είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για το νεαρό φορ με τον ίδιο να προτιμά πάντως την πρώτη.

Τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζίμα

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο νεαρός φορ πήρε λίγα παιχνίδια αγωνιζόμενος με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αποφάσισαν να μην συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ Β' γεγονός που του στέρησε την ευκαιρία για περισσότερες συμμετοχές. Η απόφαση να δοθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μοιάζει σίγουρη.

Ακόμη και η προοπτική του εξωτερικού μοιάζει πιθανή εκτός των άλλων γιατί , μόλις τις προηγούμενες ημέρες τελείωσε το λύκειο δεχόμενος μάλιστα και συγχαρητήρια από τον ΠΣΑΠΠ.

Ο χρόνος μιας ενδεχόμενης μετακίνησης του ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, παρά την πίεση που ασκείται από την Νυρεμβέργη του Μίροσλαβ Κλόζε. Για να δοθεί δανεικός θα πρέπει να δώσει το ΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου που πρέπει να πάρει την απόφαση του, πριν αποκτηθεί ο επιθετικός που περιμένει, ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Ο Τζίμας από την πλευρά του φαίνεται πως θεωρεί καλή περίπτωση την Νυρεμβέργη που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και έχει αποδεχθεί την πρόταση της.

Όπως και να έχει ακόμη θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι στο συμβόλαιο του δανεισμού, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να δεχθεί να μπει κάποια ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του νεαρού επιθετικού. Όπως δεν μπήκε buy out στο συμβόλαιο που υπέγραψε λίγα 24ωρα πριν και τον δεσμεύει με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ