ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: "Η Τζένοα ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Κοτάρσκι", γράφει ο Ντι Μάρτζιο

SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Τζένοα δεν έχει καταθέσει τα όπλα στην προσπάθειά της να κάνει δικό της τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα πρόταση για να δελεάσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εντυπωσιακής πορείας του ΠΑΟΚ που τον βρήκε στο φινάλε να πανηγυρίζει την κατάκτηση της Stoiximan Super League και να φτάνει μέχρι τους 8 του Conference League, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, η Τζένοα φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για τον Κροάτη κίπερ και ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ εδώ και καιρό στους Θεσσαλονικείς για να τον εντάξει στο δυναμικό της από τη νέα σεζόν, με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να κάνει λόγο για νέα πρόταση που είναι έτοιμη να κατατεθεί για τον παίκτη.

"Η Τζένοα ετοιμάζει νέα πρόταση για τον Κοτάρσκι. Την Πέμπτη είναι πιθανό να κατατεθεί, με τον ιταλικό σύλλογο να ελπίζει ότι θα μπορέσει να πείσει τον ΠΑΟΚ", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ