ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Κλείνει στον Δικέφαλο ο Θυμιάνης

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης που μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τον 23χρονο μεσοαμυντικό που μένει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και θα τον φέρουν όπως όλα δείχνουν στην Τούμπα. Κίνηση για την οποία είχατε διαβάσει στο SPORT24.

Ο Θυμιάνης που αξιοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός την σεζόν που τελείωσε από τον Πάμπλο Γκαρσία, έκανε μια πολύ καλή περίοδο, ως αρχηγός του Πανσερραϊκού και έκλεισε την χρονιά με 22 συμμετοχές και 4 γκολ.

Για την απόκτηση του εισηγήθηκε θετικά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινήθηκε για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ηλικία του Θυμιάνη, έχοντας επίσης στο στόχαστρο τον Γιώργο Λιάβα του Παναιτωλικού και τον Αντώνη Τσιφτσή του Αστέρα Τρίπολης και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν και σε αυτά τα μέτωπα εξελίξεις.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ