ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κρίσιμες ώρες για Χατζηδιάκο

Ο Παντελής Χατζηδιάκος
Ο Παντελής Χατζηδιάκος INTIME SPORTS

Η μικρή διαφορά στο οικονομικό που αυτή την στιγμή αποτελεί τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της συμφωνίας των δυο πλευρών, η επιθυμία του Παντελή Χατζηδιάκου να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, η θετική εισήγηση του Λουτσέσκου και η περίπτωση της Κοπεγχάγης.

Ο Παντελής Χατζηδιάκος είναι αυτή την στιγμή η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα στόπερ. Το θέμα του “τρέχει” τις τελευταίες ημέρες ωστόσο ακόμη κινείται σε λεπτή ισορροπία σε ό,τι αφορά το οικονομικό.

Οι πρωταθλητές προσφέρουν στον 27χρονος διεθνή αμυντικό περίπου τα χρήματα που παίρνει ήδη στην Κάλιαρι (750.000 ευρώ το χρόνο έναντι 700.000 ευρώ που παίρνει στους Ιταλούς). Οι απαιτήσεις όμως της πλευράς του παίκτη είναι μεγαλύτερες και σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν επταψήφιο νούμερο. Μια διαφορά που μπορεί να μην είναι αβυσσαλέα, ωστόσο εμποδίζει την οριστική συμφωνία για τη μετακίνησή του στην Τούμπα.

Ο Χατζηδιάκος είναι θετικός, αφού βλέπει πως ο ανταγωνισμός στην Κάλιαρι δεν του προσφέρει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στους Σαρδηνούς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι επίσης θετικός στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ο παίκτης.

Παρά την κοινή επιθυμία όμως του Ρουμάνου και του Χατζηδιάκου να συνεργαστούν, το θέμα “κολλάει” αυτή τη στιγμή σε μια οικονομική διαφορά, η οποία μπορεί να μην είναι απαγορευτική αλλά για την ώρα τουλάχιστον, δημιουργεί εμπόδιο στο να κλείσει η συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται την ώρα που για τον Χατζηδιάκο υπάρχει ενδιαφέρον από την Κοπεγχάγη, που ψάχνει κεντρικό αμυντικό και έχει ρίξει δίχτυα στον Έλληνα στόπερ.

Βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί λύση και με την Κάλιαρι, η οποία δαπάνησε πέρυσι 2 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χατζηδιάκος γνωρίζει ότι οι δύο ομάδες θα έχουν εντός της ημέρας επαφή προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει κοινός τόπος για συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ